Lär känna Pique-skjortan

Alla känner vi till det ikoniska plagget pikén. Inne eller inte, har vi nog alla burit en. Tyget är stretchigt, skrynklar minimalt och ger en avslappnad look. Med det i tanken tog vi detta klassiskt plagg och gjorde om det till vår skjorta. Resultatet är  Piké-skjortan som verkligen har blivit en uppstickare under 2017.

Vår pike-skjorta är det perfekta basplagget för den moderna mannen och du matchar den med fördel till en skinn eller vårjacka. Våren 2017 finns denna pike tillgänglig i tre färger, krispigt vit, navy blå och betonggrå, alla i slim fit och button down krage.

Har du fler frågor eller funderingar kring vår pike-skjorta? Tveka inte att kontakta oss för stylingtips, materiallära eller fraktfrågor.

 

Pique-shirt-white-2

5000 SEK
No prize
10% Discount
Almost!
15% Discount
Too close!
5% Discount
No luck today
Win a gift card worth 5000 SEK!
Spin with your facebook messenger for your chance to win!
Our in-house rules:
  • This will only show once per user.
  • One game per user
  • Cheaters will be disqualified.