Tankarna kring ZIP

ZIP-shirt-ciszere-close-up-1Zip skjortan, Ciszeres ikoniska plagg och storsäljare. Zip skjortan är framtagen för att både kunna användas som en overshirt och som skjorta. Med en dubbelzip i YKK kan du bära den på flertalet sätt, med eller utan t-shirt under. Vi ville behålla krage och manschett för att definiera plagget som skjorta men du är fri att göra din egna tolkning av vår Aden zip.

Skjortan är tillverkad i 100 % oxford bomull vilket är ett lättskött tyg som passar både till vardags och fest. Vår logo, saxen är broderad i orange i höger nedre kant för att behålla minimalisten i plagget.

Se fler ZIP

Har du några frågor om våra zip-skjortor?
Tveka inte att höra av dig via vårt kontaktformulär i nedre vänster hörn.

 

 

 

 

5000 SEK
No prize
10% Discount
Almost!
15% Discount
Too close!
5% Discount
No luck today
Win a gift card worth 5000 SEK!
Spin with your facebook messenger for your chance to win!
Our in-house rules:
  • This will only show once per user.
  • One game per user
  • Cheaters will be disqualified.