ADEN MANCHESTER ZIP

Upptäck vårens storsäljare 

Vårens stora drop, vår manchesterovershirt med dubbelzip. Det perfekta plagget när du vill se uppklädd ut utan att vara överklädd. Inspireras av produkten här.

Läs mera

Pastellfärger är vårens trend

Vårens stora trend är pastellfärger. Oavsett om du väljer vår mintgröna, gula eller rosa overshirt så är det enklare än vad du tror att bära. Släng på dig en svart t-shirt och ett par mörka byxor tillsammans med dina vita sneakers så är du redo för helgen. 

Köp nu

Allt sitter i detaljerna

Vår aden mancehster zip är utvecklad med detaljer i åtanke. Dubbelzip i silver gör att du enkelt kan zippa produkten precis som du vill. Tyget är tillverkat i en “baby manchester” vilket är distret och stilrent.

Köp nu

Uppklädd tillsammans med skjorta

Vill du hitta en mer uppklädd stil så matchar du enkelt vår overshirt tillsammans med en skjorta. Detta ger ett stilsäkert intryck och fungerar perfekt till jobbet. Går att kombinera med skjortor i de flesta färger. 

Köp nu

Kampanj med Viktor Claesson

LOOKBOOK 2017

READ & SHOP

Pastell pink

Kanske den snyggaste av alla färgerna. Med denna produkten är du helt kittad för våren och sommarens alla händelser. Rosa har redan slagit på t-shirts och hoodies, i år intar vi overshirtsen.

KÖP NU UPPTÄCK ALLA FÄRGER