WOOCS 2.2.0

Här hittar du inget standardsortiment. Vi gör långt ifrån allt, vi gör faktiskt raka motsatsen, istället gör vi ett fåtal plagg väldigt bra. Vi har ett smalt men tydligt fokus och fördjupar oss i utvalda plagg som vi sedan erbjuder till dig rakt i ditt flöde, precis som det borde vara 2017.

Vi är ett ungt kreativt varumärke från Sverige som verkar i den digitala eran. Vi fyller tomrummet i den hårfina balansen mellan termerna välklätt och casual där vi erbjuder en design inspirerad av vår sociala och digitala värld där trender uppstår parallellt och omedelbart.
Vänliga hälsningar

Den digitala världen har förändrat modebranschen, helt och hållet. Det är nya spelregler och det är vi unga, drivna som bestämmer framtiden. Trender skapas inte längre av de stora modehusen, trender skapas här och nu, av dig och mig. Dessa får spridning digitalt och det sker fort, väldigt fort. Ur denna insikt grundades Ciszere 2013 av fyra idrottsintresserade barndomsvänner. Opräglade av branschens föråldrade affärsstrategier valde vi att skapa ett varumärke i och för den digitala eran, där är allting möjligt.

Namnet Ciszere kan spåras tillbaka till 1500-talet och är en tidig svensk stavning på ordet scissor. Ungefär samtidigt grundades också en av de mest betydelsefulla städerna för Sveriges klädindustri – textilstaden Borås. Saxen symboliserar en tidpunkt där ett nytt kapitel börjar.

Shipping & Return

Contact us